Литвинівська
ЗОШ І-ІІІ ст.
П`ятниця, 23.06.2017, 03:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Статистика форуму
Останні оновлені теми Гарячі теми Нові користувачі
1. Спорт[kt1045]
2. Природа нашого краю[kt1045]
3. Інтернет в вашому житті[al9009]
4. Шкільні гуртки.[Selega63]
5. Комп'ютери[Selega63]
6. Ставлення до навчання[Selega63]
7. Яке місце посідає у вашому житті книга?[Selega63]
8. Шкільний клуб "Легіон"[Selega63]
9. Кондитерські вироби моєї сестрички!!![torghanskiy]
10. Пропозиції по удосконаленню сайту[Selega63]
11. Кумедні історії на уроках[Сувид]
12. Перли вчителів[Selega63]
13. Ваше ставлення до шкільної їдальні?[Selega63]
14. Шкільний сайт[Selega63]
15. Як ви проводили чи проводите час у школі ?[Selega63]
16. Шкільна форма[kt1045]
17. Прогулювання уроків[Kurulchyk_Sasha]
18. Про життя буття[Nastya9672]
  • Спорт (207)
  • Природа нашого краю (54)
  • Інтернет в вашому житті (69)
  • Шкільні гуртки. (8)
  • Комп'ютери (24)
  • Ставлення до навчання (17)
  • Яке місце посідає у вашо... (37)
  • Шкільний клуб "Легі... (13)
  • Кондитерські вироби моєї... (86)
  • Пропозиції по удосконале... (51)
  • Кумедні історії на урока... (56)
  • Перли вчителів (17)
  • Ваше ставлення до шкільн... (54)
  • Шкільний сайт (65)
  • Як ви проводили чи прово... (36)
  • Шкільна форма (54)
  • Прогулювання уроків (68)
  • 1. doskrutoy7[24.05.2017|11:25]
    2. eliseevandrey[24.05.2017|11:14]
    3. floren[22.05.2017|15:10]
    4. kt1045[22.05.2017|12:39]
    5. al9009[22.05.2017|12:34]
    6. Агент0072[22.05.2017|12:26]
    7. Kharhenko_Anna[19.05.2017|10:21]
    8. Сувид[19.05.2017|10:18]
    9. torghanskiy[17.05.2017|09:42]
    10. Selega63[17.05.2017|09:34]
    11. Arofox[17.05.2017|09:28]
    12. EVTUSHENKO1996[02.05.2017|08:28]
    13. Valik87878[07.03.2017|16:28]
    14. LnChernysh[25.02.2017|23:46]
    15. Куницький[09.02.2017|10:35]
    16. Denys2002[09.02.2017|10:16]
    17. Nastya9672[08.02.2017|16:30]
    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    Сторінка 1 з 212»
    Модератор форуму: Світлана 
    Форум » Шкільний форум » Я вже випускник » Студентська кухня...Смачного!!!
    Студентська кухня...Смачного!!!
    СвітланаДата: Вівторок, 13.01.2009, 14:50 | Сообщение # 1
    Лейтенант
    Группа: Модератори
    Сообщений: 64
    Статус:
    Якими є ваші шедеври студентської кухні?
     
    bandalakДата: Четвер, 05.03.2009, 11:38 | Сообщение # 2
    Рядовий
    Группа: Друзі
    Сообщений: 2
    Статус:
    Заходить студент в їдальню і каже, дайте мені, будь-ласка 10 сардельок, а кухака у відповідь, ну ти й припух, у нас же криза, а ти......
    Тоді студент додав, дайте ще й 25 виделок!
     
    АняДата: Субота, 07.03.2009, 18:51 | Сообщение # 3
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    Пряники ТОВСТІ
    0,5-кефіра, 0,5 кг сахара, 2ч ложки соди, 2 жовтки, Ванілін.
    Замісити тісто як на вареники,розкатати з товщину палець,видавити пряники, положить на дечко і пекти.Коли ще гарячі змазати глазурю і виложуєм щоб остили!
    Глазурь:2 білки,200г цукру,1,4стакана води,лимонна кислота.З цукру і води варимо сироп такої густоти щоб, коли капка сиропу не розходилась в холодній воді(густий).Білки збиваєм і сироп гарячий тонкою цівкою вливаєм і збиваєм з білками.


    Gznjdf
     
    АняДата: Субота, 07.03.2009, 18:51 | Сообщение # 4
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    Бублики
    1 ст смальцю, 1ст сметани, 0,5ст сахара, соду погасить уксусом, щіпочка солі. Замісить тісто як на вареники. Розкатити ковбаской. Порізать на порції. В середині зробити дирочку виложить на деко і пекти. Гарячими потрусити сахарной пудрой!


    Gznjdf
     
    АняДата: Субота, 07.03.2009, 18:51 | Сообщение # 5
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    Наполеон
    2-яйця,1ст кипячоной води кімнатной температури, 4 стакани муки.,2 пачки маргарину кімнатной темп.
    Замісити тісто крутіше чим на вареники.Розкатати тісто тонко,і пачку маргарину розділити на 2 частини,1 частину втерти в тісто,замісити і знову розкатать і втерти 2 частину, таким чином і другу пачку маргарину вмісити в тісто втираючи.Тісто розділить на 4 шарики,Потім поставить тісто на холод на пів часа.Потім розкатать тісто тонко і на деко(і обоязково тісто понадрізать ножом насквозь,щоб не здувалося тісто).Коли спеклися 4 коржика, потрібно дать їм остить, потім намазувать кремом.Намазав торт кремом, бока торта понадрізай щоб були рівні, розкриши і посип зверху.
    КРЕМ:400г-масла комнатной температури,
    2 стакана сахара,
    2 стакана молока,(молоко з сахаром прокип’ятить)
    Потом смешать постепенно з маслом і збивать до білого крему,і добавить у кінці ванільний цукор.


    Gznjdf
     
    АняДата: Субота, 07.03.2009, 18:51 | Сообщение # 6
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    СМАЧНОГО!!!!!!

    Gznjdf
     
    bambuchiaДата: Понеділок, 09.03.2009, 22:05 | Сообщение # 7
    Baron
    Группа: Модератори
    Сообщений: 172
    Статус:
    ...
    Quote (Аня)
    Бублики
    1 ст смальцю, 1ст сметани, 0,5ст сахара, соду погасить уксусом, щіпочка солі. Замісить тісто як на вареники. Розкатити ковбаской. Порізать на порції. В середині зробити дирочку виложить на деко і пекти. Гарячими потрусити сахарной пудрой!

    Quote (Аня)
    Наполеон
    2-яйця,1ст кипячоной води кімнатной температури, 4 стакани муки.,2 пачки маргарину кімнатной темп.
    Замісити тісто крутіше чим на вареники.Розкатати тісто тонко,і пачку маргарину розділити на 2 частини,1 частину втерти в тісто,замісити і знову розкатать і втерти 2 частину, таким чином і другу пачку маргарину вмісити в тісто втираючи.Тісто розділить на 4 шарики,Потім поставить тісто на холод на пів часа.Потім розкатать тісто тонко і на деко(і обоязково тісто понадрізать ножом насквозь,щоб не здувалося тісто).Коли спеклися 4 коржика, потрібно дать їм остить, потім намазувать кремом.Намазав торт кремом, бока торта понадрізай щоб були рівні, розкриши і посип зверху.
    КРЕМ:400г-масла комнатной температури,
    2 стакана сахара,
    2 стакана молока,(молоко з сахаром прокип’ятить)
    Потом смешать постепенно з маслом і збивать до білого крему,і добавить у кінці ванільний цукор.

    Або бутилка кефіру й півбатона - і все в тебе впорядку! biggrin biggrin biggrin

     
    bambuchiaДата: Понеділок, 09.03.2009, 22:07 | Сообщение # 8
    Baron
    Группа: Модератори
    Сообщений: 172
    Статус:
    ...
    Quote (Аня)
    Бублики
    1 ст смальцю, 1ст сметани, 0,5ст сахара, соду погасить уксусом, щіпочка солі. Замісить тісто як на вареники. Розкатити ковбаской. Порізать на порції. В середині зробити дирочку виложить на деко і пекти. Гарячими потрусити сахарной пудрой!

    Quote (Аня)
    Наполеон
    2-яйця,1ст кипячоной води кімнатной температури, 4 стакани муки.,2 пачки маргарину кімнатной темп.
    Замісити тісто крутіше чим на вареники.Розкатати тісто тонко,і пачку маргарину розділити на 2 частини,1 частину втерти в тісто,замісити і знову розкатать і втерти 2 частину, таким чином і другу пачку маргарину вмісити в тісто втираючи.Тісто розділить на 4 шарики,Потім поставить тісто на холод на пів часа.Потім розкатать тісто тонко і на деко(і обоязково тісто понадрізать ножом насквозь,щоб не здувалося тісто).Коли спеклися 4 коржика, потрібно дать їм остить, потім намазувать кремом.Намазав торт кремом, бока торта понадрізай щоб були рівні, розкриши і посип зверху.
    КРЕМ:400г-масла комнатной температури,
    2 стакана сахара,
    2 стакана молока,(молоко з сахаром прокип’ятить)
    Потом смешать постепенно з маслом і збивать до білого крему,і добавить у кінці ванільний цукор.

    Або бутилка кефіру й півбатона - і все в тебе впорядку! biggrin biggrin biggrin

     
    АняДата: Четвер, 12.03.2009, 20:28 | Сообщение # 9
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    Або бутилка кефіру й півбатона - і все в тебе впорядку!-----нічого смішного нема!!!!!!!!!!!!!!!от взяв і приготував би Іринці своїй!!!!!То вона на 10 небі була від щасття та наплеоа!!!!!!!А не від бутилки кефіру і пів батона!!!!!!!!!!

    Gznjdf
     
    bambuchiaДата: Субота, 14.03.2009, 14:12 | Сообщение # 10
    Baron
    Группа: Модератори
    Сообщений: 172
    Статус:
    вона хаває в студентському буфеті. і не треба казати, що ціни високі - все там ок...
     
    СвітланаДата: Субота, 14.03.2009, 14:19 | Сообщение # 11
    Лейтенант
    Группа: Модератори
    Сообщений: 64
    Статус:
    Студент півбатоном і бутилкою кефіра не наїсться, треба щось ситніше, ттаке, що мама готує)))
     
    АняДата: Субота, 14.03.2009, 14:42 | Сообщение # 12
    Сержант
    Группа: Випускники школи
    Сообщений: 35
    Статус:
    Та причом тута ціни, ти тільки подумай в яких умовах ВОНО готується!!!!!!!!!!І той самий кефір!!!!!БРИДОТА!!!!!!!!

    Gznjdf
     
    bambuchiaДата: Середа, 04.11.2009, 19:43 | Сообщение # 13
    Baron
    Группа: Модератори
    Сообщений: 172
    Статус:
    Quote (Аня)
    І той самий кефір!!!!!БРИДОТА!!!!!!!!

    а як на мене, коли голодний - то і цвяхів теплих наїстись можна happy
     
    СвітланаДата: Вівторок, 23.11.2010, 23:42 | Сообщение # 14
    Лейтенант
    Группа: Модератори
    Сообщений: 64
    Статус:
    Quote (bambuchia)
    а як на мене, коли голодний - то і цвяхів теплих наїстись можна

    звучить не досить апетитно)))

    А взагалі, коли готуєш на кухні, то не можна нікуди відходити....Нам у борщ всипали жменю солі sad дуже шкода було його викидати і їсти було НЕМОЖЛИВО!!!! І ЦЕ ВСЕ із-за того, що ми зробили зауваження, щоб не курили на кухні....

     
    ADMINДата: Вівторок, 23.11.2010, 23:54 | Сообщение # 15
    Генералісімус
    Группа: Адміністратори
    Сообщений: 200
    Статус:
    Quote (Світлана)
    А взагалі, коли готуєш на кухні, то не можна нікуди відходити....Нам у борщ всипали жменю солі дуже шкода було його викидати і їсти було НЕМОЖЛИВО!!!! І ЦЕ ВСЕ із-за того, що ми зробили зауваження, щоб не курили на кухні....

    просто розумних дуже багато, пальця в рот не клади такі вже ерудовані, таких не поважаю
     
    Форум » Шкільний форум » Я вже випускник » Студентська кухня...Смачного!!!
    Сторінка 1 з 212»
    Пошук:

    Copyright MyCorp © 2017Сайт створено у системі uCoz